load

Servis rashladnih uređaja

Servis bele tehnike Frigo Nova Vam izlazi u susret kada Vam zatreba montaža i demontaža klima uređaja u Vašem stanu ili kancelariji.

Pored montaže i demontaže klima uređaja, nudimo Vam i servis spoljnih i unutrašnjih jedinica klime.

Po Vašem pozivu naša ekipa dolazi na Vašu kućnu adresu i vrši poslove ugradnje i servisa klima uređaja. 

Profesionalni tim sa višegodišnjim iskustvom pobrinuće se da klima uređaj bude postavljen na odgovarajućem mestu, na kom će njegova funkcionalnost doći do izražaja.

Koristimo najmoderniju opremu za dijagnostiku i servisiranje Vaših rashladnih uredjaja.

servis klima uredjaja

servis bele tehnike

servis bele tehnike

 

Prilikom svog rada upotrebljavamo najsavremeniju opremu i alate za servis zamrzivača, frižidera, šporeta, bojlera, veš mašina i drugih uređaja bele tehnike, koji nam omogućuju da brzo i efikasno otklonimo postojeći kvar i Vašem uređaju vratimo njegovu funkcionalnost.

servis veš mašina

Servis veš mašina

 

Servis veš mašina Frigo Nova vrši popravku svih vodećih brendova veš mašina zastupljenih na našem tržištu: Gorenje, Beko, Candy, Ariston, Indesit, Bosch. Prilikom servisa veš mašina koriste se originalni delovi proizvođača.

servis klima uredjaja

servis rashladnih uređaja

 

Servis bele tehnike Frigo Nova Vam izlazi u susret i kada Vam zatreba montaža i demontaža klima uređaja u Vašem stanu ili kancelariji. Profesionalni tim sa višegodišnjim iskustvom pobrinuće se da klima uređaj bude postavljen na odgovarajućem mestu, na kom će njegova funkcionalnost doći do izražaja.